In verband met vakantie zijn wij van 7 juli t/m 19 augustus alleen op afspraak geopend. Voor een afspraak of andere dringende zaken kunt u contact opnemen via 0684347894.
Linoleum Vloeren Vloermaat project 3 - 3

Vind Jouw Ideale Vloer

Zoek je naar de perfecte vloer? Laat je inspireren door onze diverse collectie. Van robuust PVC tot warm laminaat, wij bieden stijlvolle oplossingen voor elk interieur.

Linoleum Vloeren: Duurzaam en Natuurlijk

Eco-vriendelijke Elegantie voor Elk Huis

Ontdek de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van onze linoleumvloeren. Vloermaat biedt een veelzijdige collectie linoleum dat perfect past bij elke levensstijl en interieurontwerp, van modern tot klassiek.

Waarom Linoleum bij Vloermaat?

Linoleum is een uitstekende keuze voor milieubewuste huishoudens, bekend om zijn robuustheid, natuurlijke ingrediënten, en eenvoudig onderhoud. Onze collectie brengt deze eigenschappen samen met stijlvolle ontwerpen en kleuren.

Voordelen van Linoleum

  • Milieuvriendelijk: Gemaakt van natuurlijke materialen, volledig biologisch afbreekbaar.
  • Duurzaam: Bestand tegen slijtage, ideaal voor drukbezochte ruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: Eenvoudig schoon te houden voor een langdurig mooie uitstraling.
  • Gezond leefklimaat: Antibacterieel en hypoallergeen, bevordert een gezonde woonomgeving.

Ontdek Onze Vloerinspiratie

Vloermaat's Aanpak

Wij bieden niet alleen linoleumvloeren aan, maar ook een complete service van advies tot installatie. Ons team helpt je graag met het vinden van de perfecte linoleumvloer die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Maak de Keuze voor Linoleum

Ben je klaar om de stap te zetten naar een duurzame, stijlvolle vloer? Vraag nu een offerte aan of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en ontdek wat linoleum voor jouw thuis kan betekenen.

Vind Jouw Ideale Vloer

Zoek je naar de perfecte vloer? Laat je inspireren door onze diverse collectie. Van robuust PVC tot warm laminaat, wij bieden stijlvolle oplossingen voor elk interieur.

Waar wil jij een offerte voor?