In verband met vakantie zijn wij van 7 juli t/m 19 augustus alleen op afspraak geopend. Voor een afspraak of andere dringende zaken kunt u contact opnemen via 0684347894.
Tapijt Trappen Vloermaat 2

Maak Jouw Trap Compleet

Droom je van een traprenovatie? Ontdek onze maatwerk oplossingen voor elke stijl. Van PVC, laminaat tot tapijt, wij maken het mogelijk.

Trappen bij Vloermaat: Stap voor Stap naar Perfectie

Elke Trede Telt in Jouw Huis

Bij Vloermaat begrijpen we dat trappen meer zijn dan alleen een functioneel element; ze vormen een essentieel onderdeel van je huis die stijl en persoonlijkheid toevoegen. Of je nu op zoek bent naar de warmte van tapijt, de duurzaamheid van PVC, of de natuurlijke uitstraling van laminaat, wij hebben de expertise en de materialen om jouw trap te transformeren in een meesterwerk.

Ons Aanbod:

Waarom Jouw Trap Renoveren met Vloermaat?

  • Maatwerk: Elke trap en elk huis is uniek. Wij bieden maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en interieur.
  • Kwaliteitsmaterialen: Alleen het beste is goed genoeg voor jouw trap. Wij selecteren materialen op basis van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.
  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van ontwerp tot installatie.
  • Totale Transformatie: Wij zorgen niet alleen voor de nieuwe bekleding van je trap, maar bieden ook oplossingen voor balustrades en leuningen om de look compleet te maken.

Ontdek Onze Trapinspiratie

Begin Aan Jouw Traprenovatie

Klaar om je trap een nieuwe uitstraling te geven? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of bezoek onze showroom voor inspiratie. Bij Vloermaat zijn we toegewijd aan het creëren van trappen die zowel mooi als functioneel zijn, perfect afgestemd op jouw levensstijl en interieur.

Maak Jouw Trap Compleet

Droom je van een traprenovatie? Ontdek onze maatwerk oplossingen voor elke stijl. Van PVC, laminaat tot tapijt, wij maken het mogelijk.

Waar wil jij een offerte voor?