Over Ons: Vloermaat's Verhaal

Traditie, Innovatie en Toewijding aan Jouw Thuis

Jouw Partner in Woonoplossingen

Welkom bij Vloermaat

Bij Vloermaat zetten we ons in voor het creëren van prachtige, leefbare ruimtes door het leveren van hoogwaardige vloeren en trappen, ondersteund door ongeëvenaarde klantenservice. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan innovatie, kwaliteit en het bouwen van duurzame relaties met onze klanten.

Wat Wij Doen

Kwaliteit Binnen Ieders Bereik

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een breed assortiment aan vloer- en trapoplossingen, van tijdloos en elegant tot modern en functioneel. Onze producten en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk huis en elke levensstijl, met een focus op duurzaamheid, stijl en comfort.

Onze Toewijding

Ons team van deskundigen biedt persoonlijk advies en ondersteuning door het hele proces, van idee tot installatie, om ervoor te zorgen dat jouw visie tot leven komt. We streven ernaar om elke klant een uitzonderlijke ervaring te bieden, met aandacht voor detail en een passie voor vakmanschap.

Abdullah Alhomsi
Abdullah Alhomsi
23/09/2023
مكان يتوفر فيه خدمات جيدة
Shukri shukri
Shukri shukri
05/10/2022
Goeie vriendelijk vakmensen 💪
Dirk van de Werdt
Dirk van de Werdt
22/03/2022
Vloermaat heeft top werk geleverd. Goed advies in de showroom, snelle reactie op vragen en berichten en een prachtig eindresultaat. Wij bevelen Vloermaat zeker aan!
Dennis Vrijsen
Dennis Vrijsen
12/11/2021
Fantastisch geholpen, goed advies. 2 verdiepingen met laminaat en plinten laten leggen, de gehele begane grond met PVC en 2 trappen laten bekleden. Snelle oplevering door absolute vakmensen die op alle details letten. Bedankt vloermaat!
dastan aziz
dastan aziz
30/10/2021
Top bedrijf

Ontdek Meer

Leer meer over onze Missie & Visie en Onze Geschiedenis om een dieper inzicht te krijgen in wie we zijn en waar we voor staan. Bij Vloermaat zijn we trots op wat we doen en kijken we ernaar uit om samen met jou aan je project te werken.

Waar wil jij een offerte voor?