In verband met vakantie zijn wij van 7 juli t/m 19 augustus alleen op afspraak geopend. Voor een afspraak of andere dringende zaken kunt u contact opnemen via 0684347894.
Vakkundig Installatie Vloermaat 2

Vind Jouw Ideale Vloer

Zoek je naar de perfecte vloer? Laat je inspireren door onze diverse collectie. Van robuust PVC tot warm laminaat, wij bieden stijlvolle oplossingen voor elk interieur.

Vakkundige Installatie: Jouw Project, Onze Expertise

Van Idee tot Uitvoering, Zorgeloos en Precies

Bij Vloermaat transformeren we jouw ruimte met onze vakkundige installatieservice. Van het eerste advies in onze showroom tot de uiteindelijke realisatie van jouw project, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring en een resultaat dat exact overeenkomt met jouw visie.

Onze Installatieservice Omvat:

  • Precieze Montage: Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van jouw nieuwe vloer.
  • Volledige Nazorg: Wij staan garant voor de kwaliteit van ons werk en bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat alles naar wens is.
  • Deskundig Advies: Gedurende het gehele proces staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw ruimte.

Waarom Kiezen voor Vloermaat?

  • Ervaring en Expertise: Onze installateurs zijn getraind in de nieuwste technieken en productkennis.
  • Kwaliteit en Precisie: Wij gebruiken alleen de beste materialen en methoden voor een duurzaam en esthetisch resultaat.
  • Persoonlijke Aanpak: Elk project is uniek. Wij luisteren naar jouw wensen en passen onze service daarop aan.

Begin Vandaag Nog met Jouw Make-over

Klaar om de transformatie van jouw ruimte in gang te zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in onze showroom voor meer informatie over onze installatieservice.

Vind Jouw Ideale Vloer

Zoek je naar de perfecte vloer? Laat je inspireren door onze diverse collectie. Van robuust PVC tot warm laminaat, wij bieden stijlvolle oplossingen voor elk interieur.

Waar wil jij een offerte voor?