Veelgestelde Vragen bij Vloermaat

PVC vloeren staan bekend om hun lange levensduur, vaak wel 20 tot 30 jaar, afhankelijk van het gebruik en onderhoud.

Ja, laminaat kan over de meeste bestaande vloeren gelegd worden, mits de ondergrond vlak en stabiel is. Meer informatie vind je op onze Laminaat Vloeren pagina.

Het onderhoud van een visgraat vloer hangt af van het materiaal. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een geschikt reinigingsmiddel is vaak voldoende. Zie onze Visgraat pagina.

Ja, wij bieden persoonlijk interieuradvies om je te helpen de perfecte vloer en decoratie voor je huis te kiezen. Meer info vind je hier: Interieuradvies.

Onze meetservice bieden we geheel gratis aan, bij afname vloer

De duur van de installatie kan variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en het type vloer. Voor een schatting, raadpleeg onze Vakkundige Installatie pagina.

Ons kunstgras is veilig voor zowel kinderen als huisdieren, en biedt een zacht, duurzaam speeloppervlak. Details op onze Kunstgras pagina.

Absoluut, je kunt online een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen voor een persoonlijke offerte. Zie Contact voor details.

Voor drukke huishoudens raden we duurzame, onderhoudsarme vloeren aan zoals PVC of laminaat. Ontdek opties op onze Vloeren pagina.

Waar wil jij een offerte voor?